Wednesday, July 09, 2008

Håvard, presisjonskasteren?

I år som i fjor deltok bl a undertegnede i en skotthyllkonkurransje. Håvard har i lang tid skrytt av sine evner innen presisjonsidretter, så klarte å få han med på skotthyll. Alle kjenner jo til Håvard og hvor stor han er i kjeften, men når det førstes kommer til stykket så... Utrolig nok turte han å møte opp til konkurransjen, men der gikk det jo sånn det måtte gå- to og to spilte på lag, og Håvards makker traff et par "munker" i første runde så de avanserte. Håvard derimot, bommet på alle sine kast, også i 2. runde, og de røk ut. Resultatet på mesteren innen presisjon, Håvard, ble altså 4 presisjonskast og 4 bom. Til slutt kan det nevnes at undertegnede (sammen med Lalas) forsvarte tittelen fra i fjor, enkelt!

3 comments:

dr_bab said...

Gratulerer til Egil og Lalas!

Thomas said...

Lalas gav tydeligvis alt i den konkurransen, og den påfølgende festen vant han definitivt IKKE da han visstnok sovnet på dansegulvet, to ganger, og ble kastet ut av brukbar, før han igjen sovnet på Mcbetch (eller hva det her) og igjen ble kastet på dør. Sistnevnte sted var relativt rolig, så vaktene lot ham sove i flere minutter før det var nok:)

Unknown said...

Haha, gratulerer ja. Ikke overrasket for å si det sånn, da det er snakk om diskosliknende gjenstander i skotthyll? Har sett Sletten med en diskos en gang - god damn sier jeg bare. Eneste mannen som kaster jentekast i diskos.

Leser forøvrig på wikipedia at det "arrangeres mesterskap i Trondheim, Stjørdal++, mens det på Østlandet kun er lokal kasting. Fett.