Friday, July 18, 2008

Toget tut

Da jeg var ute og spaserte i dag traff jeg T. Langt hår, skjegg, sandaler, den ene hånden knyttet om en plastpose inneholdende kun noen øl. Han skulle ta et fly halv 8, og spurte meg hva klokken var. Jeg sa som sant var at klokken var over 6. Dette overrasket tut, som trodde den var 4, men vi ble likevel stående og snakke en stund hvor jeg bl.a. frembragte gratulasjoner med hans 28.årsdag.

7 comments:

Toget said...

Jeg vil med dette informere at jeg rakk flyet med god margin (kom fram til flyplassen ca. 24 minutter før flyet skulle gå). Ølflaskene kommer til å stå ubrukt i kjøleskapet frem til jeg kommer tilbake mandags kveld. For øyeblikket feirer jeg bursdagen min med å drikke et glass cola mens jeg ser på Life of Brian. Life is good.

dr_bab said...

LIFE OF BRIAN!!!!!!11111ONE!!!!

PRS said...
This comment has been removed by the author.
PRS said...

M har ikke svart meg på MSN på flere måneder, selv om han er pålogget. Han er iskald. Er det flere som opplever det samme?

Dr.Kvant said...

Tut, beklager sen gratulasjon, men grunnet null mobilnett og heller ikke noe tilgang på internett har det til nå vært umulig. Dessuten, du var jo iskald mot meg før jeg dro:( Men nå: Gratulerer! Håper du får noen strålende år i Oslo.

Hilsen
Onkel reisende E

(Ps: Husk å sjekke ut www.metallurgen.blogspot.com )

Krana said...

Gratulerer T og velkommen til Oslo! når er det du haiker nedover?

dr_bab said...

La meg legge til her at Thomas uteble fra Maidenkonserten, og at han valgte å melde fra om sitt fravær gjennom e-post.