Monday, August 20, 2007

Egil på pirsenteret

Egil er på kurs på pirsenteret denne uka. Det betyr at vi kan møtes for lunsj. Kurset startet kl. 07.30 mandag morgen, ganske "tidlig" spør du meg.

3 comments:

dr_bab said...

Egil har offet og affet seg endel over kursets timeplan. I tillegg til at han må møte opp minst en time tidligere enn han er vant til, har han jo nå også en lengre vei som skal sykles om morgenen, så det blir nok svært barskt for Egil dette.

Apropos sykkel: I forrige uke var Egils sykkel ute av drift, noe som medførte at han "jobbet hjemmefra" noen dager. Egil er jo fremmed for tanken av å til jobb. Er sykkelen igang igjen nå Egil? Eller måtte du ta bil/buss til Piren?

Dr. Hall said...

Egil tok bussen til pirsenteret. Jeg møtte han etter lunsj, det virket som han var ganske involvert i organiseringen av konferansen. Konferansen virket ganske internasjonal, det var mange utenlandske deltagere.

Apropos sykkel: Jeg falt av sykkelen på fredag. Jeg sykla i full fart ned søndre da jeg kom til glatte brosteiner og fløy på trynet foran masse biler og fotgjenegere. Det var både flaut og vondt.

Dr.Kvant said...

Grunnet meget med jobb og andre sosiale hendelser i forbindelse med sommerskolen har jeg knapt vært på nett de siste dagene. Kan jo begynne med å korrigere Bab, jeg "jobbet hjemmefra" en dag før jeg på ny var tilbake på mitt kontor.

Jeg syklet jo på jobb både torsdag og fredag i forrige uke, så på et vis så bør den jo da fungere.

Til tross for at sykkelen kan benyttes har jeg de siste dagene kjørt buss til Piren. Dette for å slippe å sykle så kjempetidlig på morgenen i tillegg til at jeg sparer en del tid når jeg skal hjem. Har dessuten også skjedd diverse aktiviteter på ettermiddagen som jeg da har tatt buss til.