ja gratulerer. har spist en kebab til i dag. Den var det også pommes frites inni. Innoldet var ellers skivet lammekjøtt, salat, tomat og majones. Kjøttet og pita var godt, men ellers ikke imponert over innholdet. Sausen i NORGE er mye bedre, men kjøttet holder en høyere kvalitet her når man studerer samme "pris-klasse"
Interessant at du nevner pita-kvaliteten Prof.S; den blir ofte neglisjert i overfokuset på de andre bestanddelene av en kebab som slim, snark og tuberkuløst verk. Pitaen er selve staget i en kebab.
Har det vært en egen tråd der prisnivået på kebeb/schwarma her i Trondheim er diskutert? Det er hårreisende! Gjør som rørleggere og elektrikere i gode tider - ganger med 2,5.
Kan dog legge til at schwarmaen jeg kjøpte like ved Nova i helga kan få litt skryt, var god den.
9 comments:
Gratulerer. Jeg hadde helt glemt dagen, til tross for påminnelsen fra Pål. Gratulerer.
Well done Hansen!
Gratulerer !
ja gratulerer.
har spist en kebab til i dag. Den var det også pommes frites inni. Innoldet var ellers skivet lammekjøtt, salat, tomat og majones. Kjøttet og pita var godt, men ellers ikke imponert over innholdet. Sausen i NORGE er mye bedre, men kjøttet holder en høyere kvalitet her når man studerer samme "pris-klasse"
Interessant at du nevner pita-kvaliteten Prof.S; den blir ofte neglisjert i overfokuset på de andre bestanddelene av en kebab som slim, snark og tuberkuløst verk. Pitaen er selve staget i en kebab.
Registrerer også at du skriver "en kebab til". Kan du fortelle om den eller de kebaber som har kommet før den rapporterte?
Har det vært en egen tråd der prisnivået på kebeb/schwarma her i Trondheim er diskutert? Det er hårreisende! Gjør som rørleggere og elektrikere i gode tider - ganger med 2,5.
Kan dog legge til at schwarmaen jeg kjøpte like ved Nova i helga kan få litt skryt, var god den.
Og gratulerer Hansen!
Gratulerer!!
Post a Comment