Tuesday, April 06, 2010

Vannhund og passkontroll i Amerika













Jeg var i Amerika i påsken. Jeg slet litt i passkontrollen i NYC da jeg hadde et pakistansk visum i det. Jeg ble spurt en rekke spm om hva jeg gjorde der, hva jeg jobbet med og hva min utdanning var. Jeg sa jeg var ingeniør og jobbet med EDB. Uansett kom jeg meg inn i landet. Så blant annet Obama's vannhund i hagen til det hvite hus i Washington DC. La meg legge ut et bilde.

9 comments:

Dr. Hall said...

Jeg lurer på hvorfor den heter vannhund

Krana said...

Jeg er også i USA nå. Sitter på flyplassen i Atlanta og feirer vinning av konferansens student paper award med en lokal Amber øl som smaker fortreffelig. Skal videre med fly til Oklahoma om 1time. Fant ingen kebab mens jeg var i florida, derfor ingen innlegg fra meg.

M said...

Jeg er også i USA nå.

Dr. Hall said...

Gratulerer Krana! Kanskje du kan fortelle litt om den prisbelønte paperen din?

Krana said...

Paperet var basert på noen psykofysiologiske forsøk vi gjorde i høst. Flere her på bloggen har medvirket. Takker Prof.S og Cpt.Brage som forsøkspersoner og Hippokrates som fotograf. Har ennå ikke sett kebab her i Oklahoma, bare "Gyros".

Brage said...

Jeg traff Krana på Schipol, har nettopp kommet hjem fra Kina. Han fortalte meg at han hadde vunnet en stor pris, og at jeg hadde vært en flink forsøkskanin. Han måtte også fortelle om en utligger i datasettet sitt, som var litt mer stresset enn de andre kaninene.
Krana hadde forresten både uflaks og flaks i dag: Uflaks fordi han ikke rakk sitt opprinnelige fly til Oslo etter fligten fra Oklahoma og en 3 km spurt til gaten, flaks fordi han kom med på neste fly som også jeg hadde billett til, selv om det var fullbooket. Gjetter at han straks logger inn på Fellesblogen selv.

Thomas said...

Terrorist!! he he

Thomas said...

Terrorist!! he he

Krana said...

Brage: Husker at du fortalte at dere satt ved siden av en som var syk og spøy og hadde hyppige toalettbesøk under flyturen. Etter jeg kom hjem har jeg også spydd og diare'et i flere dager. Jeg satt jo litt foran dere, lurer på om jeg kan ha blitt truffet i bakhodet og blitt smittet. Hvordan er formen deres? Ellers håper det gikk bra i Stavanger idag!