Friday, April 16, 2010

Håvard på Buss

Håvard skulle etter planen på havet i går, torsdag. Grunnet vulkanutbruddet på Island kan han ikke fly, så han sitter nå på buss til Bergen. Han kjørte nettopp gjennom Kongsberg, der han melder om solskinn og vårvær.

4 comments:

Unknown said...

Tro om Sletten er pro- eller anti- buss? Usikker faktisk. Jeg blir kvalm om når jeg blar opp i avisa, selv om jeg starter med sporten. Det blir sikkert han også. Tipper buss er ei optimalt.

M said...

Sletten er neppe pro antabus. LOLLOLOL.

Håvard Carlsen said...

HAAAAAAAAAAAAAAAAATER tog og spesielt buss! Hadde som nyttårsforsett i 2004 at jeg aldri skulle ta buss eller tog i mer enn 1 time. Hvis det var alkohol med i bildet skulle jeg holde ut litt lenger! Den har holdt med visse små unntak til Kinaturen og nå dette marerittdøgnet med tog til Oslo og så buss til Bergen.

Verste er jo at jeg må sitte å glo på hotellet her i tillegg, helikopterne går jo heller ikke p.g.a asken samt at det høljer ned i kjent stil i Bergen slik at man må holde seg innendørs! :-(

K said...

En av de få gangene jeg er glad for å ha blitt sendt ut tidlig. Forresten noen som har fått med seg at situasjonen muligens kan vare et helt år?

http://www.stavangeravisen.com/art.asp?id=55306

Er som om reiseteknologien i europa skulle blitt satt tilbake 50 år. Får begynne å dra på cruise i stedet for flyreiser.