Tuesday, April 13, 2010

BurgerSKANDALE i Kina


Vår alles kjære gourmetkokk Dr. bab ble tatt på fersken på togstasjonen i Hangzhou i Kina med en whooper i kjeften.
Han har tidligere vært svært avvisende til fastfoodmat men som bildet viser, koser han seg glugg ihjel på burgerking i Kina. Mon tro om det er her han får inspirasjon til nye måltider på hjemmebane?

8 comments:

dr_bab said...

Jeg avstår fra å kommentere ytterligere før jeg har snakket med min advokat.

Unknown said...

Hahaha, "koser seg glugg ihjel med Whopper" Ser pommes frites-sneipen i munnvika og alt der :) Ser ut til å være både mat for både Mons og advokat det der, ja.

PRS said...

var det noen som spiste kebab i kina. fks hundekebab

Dr.Kvant said...

Oi, aldri sett Halvor så desperat sulten før! Omsider har du kanskje en liten ide om hvordan jeg vanligvis har det...:)

Dr. Hall said...

Hehe maten var kanskje ikke så god i Kina? Kjenner en som var på restaurant der og bestilte skilpadde. Det eneste han fikk var en stor kokt skilpadde på midten av en tallerken, med hode og alt

Brage said...

Helkokt skilpadde var en av ca 30 retter vi fikk på bordet under bryllupsmiddagen. Det var seigt, men helt ok.

dr_bab said...

Jeg må få presisere:

Grunnen til at jeg lot meg overtale til å spise på Burger King var at vi hadde spist kun en eneste gang hele dagen, og straks skulle ta et tog til Shanghai slik at det ville bli svært lenge til neste måltid.

Burger King lå strategisk til på stasjonen.

Jeg var ikke så sulten som Egil synes jeg ser ut (selv om dette hadde talt til mitt forsvar.) Ansiktsuttrykket skyldes at jeg hadde gitt tydelig beskjed om at jeg ikke skulle bli fotografert, for så å bli overrasket av en papparazzo.

Til mitt forsvar skal det sies at jeg ikke spiste opp og ikke brukte ketchup.

Maten i Kina var stort sett kanonbra, selv om man kanskje ble litt lei av stekt ris til frokost.

Unknown said...

Bra egenforsvar. Det er for øvrig ytterst sjelden at jeg bruker ketchup på noe som helst selv, da det er ei optimalt.