Monday, July 09, 2007

Trøbbel i tårnet for toget

Toget har blitt kastet på dør av huseieren sin. Dette medfører at han nå er en hjemløs tater.

5 comments:

dr_bab said...

Hva har toget gjort galt? Har han tapt alt på poker og skylder husleie?

Dr. Hall said...

Han har sagt opp kontrakten selv, i den tro at han skulle ordne seg nytt sted før utflytting. Men slik gikk det ikke, da huseiereren ville ha ham ut fortere enn antatt. Men frykt ikke, Toget har allerede blitt tilbudt å leie 3 ulike leiligheter. Valget faller antakeligvis på en liten perle på solsiden. Men først skal han hjem til foreldrene en tur. Følg med for siste nytt i Toget-saka

Toget said...

Poker har bemerkelsesverdig lite med saken å gjøre. Min kjære huseier dro en liten spansk en og har leid ut plassen jeg bor\bodde i til flere personer enn meg i juli. Noe som medfører litt problemer når disse nye leieboerne kommer opp for å flytte inn til helga. Spesielt siden huseier ikke er å få tak i på mobil og har rømt landet (rettere sagt dratt på ferie til Spania).

Toget said...

huseieren min har nok tenkt at han kom unna med den lille dobbeltbookingen siden jeg sa at jeg skulle besøke foreldrene mine denne uka, og uansett hadde tenkt å plassere alle mine eiendeler i et kott utenfor leiligheten slik at han kunne pusse opp litt før de nye flyttet inn. De som skulle flytte inn har nevnt for huseier at de ikke kom før i begynnelsen av august.

dr_bab said...

Jeg liker å høre om en liten perle på Solsiden.