Saturday, July 21, 2007

Farvel, Bulgaria




Kom idag på min fødselsdag hjem ifra Bulgaria, nærmere bestemt plassen med det heller kommerse navnet 'Golden Sands'. Ferien var vellykket og øst-europa blir nok reisemål neste år også, for hvem kan vel klage på

  • ca 10 graders varmeforskjell i vannet på 2 uker. Kaldt som faan til å begynne med pga noe regn på andre siden av Svartehavet, der det tilsynelatende må ha vært vinter, og harde kår.
  • døgnåpne apotek med antibiotika slik at også leveren får ferie (ble satt på 10 dagers kur siste halvdel av ferien) (les:hulk)
  • Döner-kebab-on-the-beach til 20 spenn! Slående nok servert i et plastglass.

  • retro-moderne-überkommers strand-SPAM. Flaskepost IFRA MAC'ERN! Her ligger man på stranden uten en tanke for omgivelsene (les: uten altfor mye å gjøre / noe å gjøre) og så finner man en flytende skatt duppende i vannet. Holdt på å klikke når det ikke engang var tilbud på en meny, disse folka er uten ære! Alle vet at en gjennomsnittelig kinobillettbakside er bedre.



  • solsengmafia. Hver dag kosta det 100 spenn å få solseng med parasoll - overalt! Mafiaen hadde endog et pariserhjul! Hvordan jeg vet det? LETT, det stod 'Admiral' ditt og datt på det som var mafiaeid. Pluss at det feteste hotellet het det samme, så da sier det seg igrunn selv.
  • retro flyplass. Annonseringslyden var av ekte Commodore 64-kvalitet og scannerne der må være ifra 80-tallet, kom meg igjennom kontrollen med en 250 ml syre (juice).

Fortsatt god sommer folkens!

1 comment:

dr_bab said...

Har lest i massemedia om at skandinaver dør i Bulgaria pga overdreven fyll. Glad du unnslapp med livet i behold. (Etter sms-beskjeder å dømme, er jeg imidlertid nå blitt ganske urolig for våre venner i Amsterdam.)