Wednesday, December 17, 2008

Grensesprengende resultat fra Egils hjemmeforskning

Det har lenge vært en "sannhet" at det er umulig å bæsje uten å tisse. En forutsetning for denne påstanden har vært at man ikke skal jukse ved å tisse rett før et bommelombesøk på toalettet.

Egil kan nå melde om oppsiktsvekkende resultater. Han melder at etter å ha "bygd opp et stort trøkk" klarte han i går å bæsje uten å tisse. Siste tissepause ble anslått som ca 45 minutter før avleveringen fant sted, noe som er utenfor jukserammene med god margin. Egil påpeker at det store trøkket er essensielt for et godt resultat, fordi prosessen da går "av seg sjøl". Det er hans teori at det er når muskulaturen må settes i bevegelse for å hjelpe på prossessen at det går galt og at man altså tisser.

6 comments:

Dr. Hall said...

Iver ville blitt stolt

Thomas said...

Og fått tårer i øyene

Krana said...

Hvilket tidsskrift vurderer du for å publisere disse resultatene?
Kanskje The Journal of Fluid Mechanics? Dette burde også presenteres på deres konferanse: 3rd International Symposium on "Instabilities and Bifurcations in Fluid Dynamics" som holdes 10-13 August i Nottingham.
Dette gir jo også ny innsikt innen medisin, og mange lærebøker må skrives om. Dette konstaterer at vi har utviklet oss langt som mennesker.

Unknown said...

Haha, Journal of Fluid Mechanics :) Alternativt vil jeg foreslå Journal of Solid Waste Technology and Management, som har sin 24th Internation Conference i mars i USA.

Dette er videre helt i henhold med det generelle trikset at å ta løpefart ofte lønner seg.

M said...

Av personlig erfaring er jeg enig i Egils resultat, og bestrider den påståtte "sannhet"(citation needed!).

Krana said...

Jaså, N=2. Vi trenger et bedre statistisk grunnlag.