Tuesday, December 02, 2008

I en seng på hospitalet


Jeg ble innlagt til observasjon i går og har idag fått diagnosen blodpropp i høyre lunge. Jeg blir helt frisk, må trolig bli her noen dager til og så seks mnd med blodfortynnende. Nå venter jeg på at medisinene skal virke så jeg slipper å mikropuste - det stikker som en strekk når jeg puster og det går meg på nervene.

10 comments:

dr_bab said...

Å shit man. Gutt som skvatt når jeg gikk inn på bloggen. Godt å se at du er frisk nok til å blogge.

God bedring, får håpe du snart er på beina igjen!

Krana said...

Leit å høre, hørtes ikke digg ut. Sprekt å blogge samt at du klarer å få i deg sykehusmaten, det er jo en bragd det og. God bedring!

PRS said...

god bedring. Ja

Dr. Hall said...

Oi shit det må jeg si, kanskje på tide å kutte ned på jobbinga!

Brage said...

Oi, tenkte først at nå har du vært på fylla igjen, blitt slått ned i kebabkøen og måtte derfor blogge fra sykehuset istedetfor hjemmenfra. Men dette var jo enda verre. Håper maten har blitt bedre på St. Olaven siden jeg var innlagt i 5 dager med kjøttetende bakterier i beinet i 2001! Og så slenger jeg meg selvfølgelig på God Bedring-ønskningene.

Dr.Kvant said...

God bedring!!

M said...

God bedring gutt!

Thomas said...

Takk, gutta! Går på morfin nå og det virker bedre. Kan gå bedre og skal be om høyere dose i morgen.

dr_bab said...

Jeg og Egil var på sykebesøk nå rundt lunsj. Thomas virka ved godt mot, men jeg tror han kjeder seg voldsomt. Han kommenterte forøvrig tykkelsen på Egils tykke brødskiver.

Håvard Carlsen said...

God bedring Thomas!
Vi savner deg hos Ketil/Torgeir nå på den tradisjonelle torsdagsfylla, blir ikke det samme uten deg men vi tenker på deg og tar en pils hver i din ære!

Hilsen Håvard, Ketil og Hansen