Monday, March 02, 2009

CB

Litt usikker på om dette er verd en egen post, men er overraska over at CB har klinka til og frest rett inn - ikke bare på pallen - men på delt 1. plass som standardpils! Pratet såvidt med Bab om det i går, og i felles overraskelse satt latteren løst. For en skrell!

Gikk inn på CB-ølets venners hjemmeside, der jeg leser at ølet er 140 år gammelt, og brygget av Hansa siden '99. Venneforeningen ble 20 år i fjor - hvorav kun de 15 siste er med lidenskap skal man tro logoen på sida.

7 comments:

Dr.Kvant said...

Forskning viser at man må enten ha forskjellige ip-adresser eller forskjellige nettlesere for å kunne stemme flere ganger. Siden det er snakk om hele 9 stemmer går jeg for forskjellige ip-adresser som f eks kan gjøres hvis man har tilgang på en datasal. Personlig kjenner jeg heller få personer som kommer fra Kristiansand-området som følger med på denne bloggen, og som i tillegg fortsatt er student og dermed har tilgang til en datasal...

Thomas said...

Tallene er mistenkelige. Faktisk så ser CB så lite innbydende ut på butikken at jeg ikke engang kan huske å ha smakt det.

dr_bab said...

Det er jo en kjempeskrell.. Hvem drikker CB lissom? Også overraska over Dahls, men det er jo en relativt sterk Trondheimstilhørighet på bloggen.


Er det noen som kan bekrefte at man kan stemme 2 ganger dersom man har flere ip-adresser? Det burde jo vært en mulighet slik at kun innloggede brukere kunne stemme, da fikk man èn stemme per pers uansett.

Brage said...

1 stemme pr PC kan bekreftes. Dette betyr at Fellesbloggen er utsatt for et hackerangrep av en liga med Juliuselskere!!

Håvard Carlsen said...

Jeg stemte forøvrig nordlandspils!

Krana said...

NY AVSTEMNING!

Unknown said...

Enig, re-avstemning er nærliggende.