Monday, March 02, 2009

TRUSE

Under frokost her på veslefrikk idag skjedde det noe moro.
Plutselig kom det inn en fyr i bare trusa, dvs han hadde t-skjorte og en liten bag over skulderen. Folk hylte ut i latter og spurte hva han drev med.. HÆ, sa han før han kikket på seg selv.. Da løp han rimelig kjapt mot utgangen, hehe.. Han hadde rett og slett våkna sent og glemt å ta på seg bukse!
Ekstra pinlig var det nok at han gikk i en god gammel bestefar/militærtruse! :-)

6 comments:

dr_bab said...

Jeg har ingen bestefar, og har ikke vært i militæret. Hva er en bestefar/militærtruse. Og hvorfor er det det samme? Er bestefedre generelt opptatt av krig?

Thomas said...

Gulf = bestefar? Uansett, et gyldent øyeblikk :)

Håvard Carlsen said...

Bestefartruse er en kjempestor truse med god plass til utstyret, brukes ofte sammen med helsetrøye. Eneste i gjengen som mulighens bruker dette må være Egil siden han kan være noe gammeldags og sær på visse områder!

Unknown said...

Ja, angående undik er bestefar = militær. I tillegg til gylf, har den også en høyde (?) på solide 10 cm på siden, og er i utgangspunktet hvit.

dr_bab said...

Jeg søkte på bestefartruse på google images, men fikk bare opp noe psykedelisk kunst samt endel profilbilder fra nettby.no. Militærtruse gav ingen treff, mens militær truse gav endel treff, mest på enten truse eller militær. Jeg er fortsatt i mørket hva militær/bestefar-truse er for noe.

dr_bab said...

Egils truse fikk forresten fram bilder av blant annet Drillo, Ane Dahl Torp og Jan Werner Danielsen.