Haha damn right! Igår drakk jeg et veldig bra lokalt hjemmebrygg kalt PEDIPA (Post-Eastern Dark IPA). Brygget av maltextrakt+krystallmalt+litt roasted barley malt og mye humle (IBU=70=perfekt).
Jeg gleder meg til å bli flinkere med bryggingen min. Var endel folk på forumet som aldri kjøpte øl lengre (ikke fra polet heller liksom) fordi dem lagde bedre sjøl. Spenstig.
8 comments:
HÆÆÆH. Dette kommer helt uventet på undertegnede. En liten vårstorm nå, og vi minster omtrent halvparten av bloggerne.
Egil prioriterer jobb foran den store iver-festen. Det blir som å prioritere kloakk foran en god nøgne ø. hehhhe
Haha damn right!
Igår drakk jeg et veldig bra lokalt hjemmebrygg kalt PEDIPA (Post-Eastern Dark IPA). Brygget av maltextrakt+krystallmalt+litt roasted barley malt og mye humle (IBU=70=perfekt).
Heh, hørtes spennende ut, selv om det helt sikkert ligger langt utenfor alle stilguider hva IPA gjelder.
Hvordan kom denne diskusjonen inn på øl egentlig? (ikke at jeg klager).
Jeg tror det var at Egil skulle dra offshore for å drikke øl..
Det var ikke ditt eget hjemmebrygg forresten?
Jeg skal prøve meg på 7 liter lettøl i helga, og så bruke gjærslurryen der i porteren neste uke. I steden for å lage gjærstarter liksom.
Nei, jeg har ikke slikt bryggertalent, i så fall hadde jeg blitt alkis. Var brygget til en kompis som har brygget i mange år, ofte kreativt brygg.
Jeg gleder meg til å bli flinkere med bryggingen min. Var endel folk på forumet som aldri kjøpte øl lengre (ikke fra polet heller liksom) fordi dem lagde bedre sjøl. Spenstig.
Post a Comment