Thursday, May 14, 2009

MAGNUS

Idag startet en av tidenes beste sjakkturnering, Mtel masters, med tanke på rating i Sofia. Magnus feide over verdenseneren Veselin Topalov med hvit i første runde.
Dette er helt sykt vannvittig bra, kjenner jeg gledes meget over Magnus!

7 comments:

Unknown said...

Det er helt rått med Magnus, håper han snart blir nr. 1 når offisiell ranking offentliggjøres. Han har bare vært det temporært, sant?

M said...

Han var vel såvidt nr. 1 på uoffisiell live-rating, men kun for noen dager.

Dem som liker å følge magnus vil nok ha glede av sjakkfantomets dekning. Flere av dere kjenner nok denne siden fra før.

Brage said...

Fin side, takk så meget M! Har vært flittig bruker av Nettavisens forum under kampene, DeepShredder kommer der med megetsigende analyser av stillingen underveis..

Var en fin dag for idretten i går, Brann vant i cupen, TNS Gallup vant 27-5 i bedriftsfotball over Ica Maxi, og Magnus vant over verdenseneren:)

M said...

Underveis i partiene liker jeg å følge med på Chessdom sine live-kommentarer fra en utvalgt GM. I dag kan Magnus følges live her.

dr_bab said...

Brage da. En dag hvor Manc$¤%ter Un$#@d vinner er ALDRI en god dag.

Men tross alt var gårsdagen ikke så aller verst, jeg tilsatte humlekonsentrert vørter til 50% av mitt lettøleksperiment og lagde taco fra grunnen.

dr_bab said...

Sjakk er forøvrig ganske høyt opp på lista over VM i kjedelig. Bortsett fra Hest og Tårn er det lite å glede seg over.

Toget said...

Nei, bab. Sjakk er høyt oppe i kategorien festlig. Dessuten må jeg si at de siste dagene har vært fantastiske. Magnus banker Topalov og Odd banket et tullelag fra Bergen. Det gleder meg stort.