Saturday, May 09, 2009

KVANTEHELSE PÅ KVANTEMEDISINSK KLINIKK

Jeg kjørte tilfeldigvis forbi Nordstrand da Charlotte skulle til en fysioterapeut der. Da oppdaget jeg dette kvantehelse-huset:




Ser at man kan lese mer om stedet her
http://www.kvantehelse.no/kontakt.html
Skulle gjerne likt å høre prof. Bo-Sture Skagerstams kommentar til skiltet.



Iflg Wikipedia finnes det

20.000 kvantemedisinere på verdensbasis

, over

60 av dem i Norge

.



"Jeg vil derfor i stedet si at jeg bare blir så aldeles fly og eitrende forbanna. Og trist og fortvilet, over at folk har mage til å lure syke mennesker på denne måten. At de har mage til å dra sparepengene ut av dem, samtidig som de gir dem falske forhåpninger"
– Redaktør Erik Tunstad i forskning.no om kvantemedisin.



"Det brukes noen ekte uttrykk fra kvantefysikken, som virtuelle fotoner og kvantekoherens. Men ordene har ingen sammenheng med metodene i SCIO. I tillegg dukker det opp begreper som "quantum chromokinetics", som ikke gir noen mening. Imidlertid ligner det kanskje litt på "quantum chromodynamics" som er en teori som beskriver partikler inne i atomkjernen. Men denne teorien kan heller ikke ha noe med metodene i SCIO å gjøre. Kvantefysikk høres fjernt, mystisk og fantastisk ut. Det kan være med på å øke tiltroen til veldig kraftige påstander", sier fysiker og professor Gaute Einevoll.

4 comments:

dr_bab said...

Det ligger en Kvanteklinikk nær Rosendal pub. Man ser den på vei inn i Trondheim med flybussen. Bo Sture vemmer seg sikkert hver gang han kommer hjem fra konferanse.

dr_bab said...

Det er alternativmesse i Trondheim denne helgen. Kanskje det er noe om kvantemedisin der. Jeg blir også eitrendes forbanna over disse stadige angrepene på sunn fornuft vi står ovenfor i dagens samfunn. Skjønner ikke helt hvorfor alle disse tazte-priv-klemz-menneskene vil tilbake til 1700-tallet med vanngraut og tusser og dverger.

Forresten noen som husker navnet på han gærningen som maste om frekvenser og romskip og at Kheops-pyramiden passet inn i Nidarosdomen bare du krympet den litt? Et-eller-annet-Lein?

Husker Edmund var fasinert av ham.

PRS said...

JOHAN ATLE LEIN??
http://no.wikipedia.org/wiki/Johan_Atle_Lein

Husker vi var på foredrag med han i nidarøhallen.
Først virket han som en normal trønder, etterhvert tok det helt av. var vartig. han har tidligere vært telenor ansatt

dr_bab said...

Ja. Haha, fett at han har Wiki-artikkel.

"[Han mener] at knallværet under OL på Lillehammer skyldtes et stort, eterisk fartøy som la seg over byen for å hjelpe til at alt skulle fungere perfekt."