Thursday, January 31, 2008

Håvard mot Reidun Prydz?



I fjor ble det, som mange nok er klar over, inngått et veddemål mellom Brage og Håvard: Håvard skulle gjennomføre Birkebeinerløpet 2008 på mindre 8 timer og 55 minutter, eller så må han betale Brage en kasse øl. Er det noen som vet noe om utviklingen i saken? Egil hinter om at Håvard har gitt opp før han har startet (!). Blir vi virkelig snytt for kanonduellen mellom Håvard og Reidun Prydz?

6 comments:

Håvard Carlsen said...

Jeg er desverre satt opp på jobb når birken er. Selvom det er langt fra sikkert at jeg er på havet da, så er det vel riski å melde seg på.. Utrolig dyrt forøvrig, koster det virkelig så mye å kjøre opp løyper over fjellet...

Uansett synd da jeg enkelt hadde klart å fullføre birken. Har motsatt turnus neste år så satser på revansj da!

Brage said...

PINGLE! arbeidsgivere er gjerne meget positive til å la ansatte delta i Birken, så dette hadde nok latt seg ordne om motivasjonen hadde vært til stede. Skal melde deg på så snart det er mulig for 2009rennet, så det ikke finnes noen mulighet for retrett. Og innsatsen blir doblet til 2 kasser øl. Egil må også være med, spennende om han får revansj mot Reidun.

Toget said...

Tipper Egil er ganske fornøyd med at Håvard ikke blir med. Han hadde vel neppe fått fred om Håvard fikk bedre tid en frk. Prydz.

Toget said...

jeg mener selvfølelig enn. Beklager skrivefeilen. Jeg legger meg flat for all kritikk som måtte komme, den er svært velfortjent.

dr_bab said...

Det er også dristig av deg å skrive frk. Prydz, vi vet jo ikke om hun er gift eller ikke.

Thomas said...

Så hva ble det til da. Ble det utvekslet øl?