Friday, May 12, 2006

dama til egil..

Egil er obersvert med ei dame i het omfavnelse på dansegulvet på cherrox i opptil 2 timer lørdag den 6 mai... Undertegnende oberverte dem siste gang kl 03.25 natt til søn, og da var det fortsatt hett på dansegulvet i en rolig dans... Trolig var det en av klinesangene fra slutten av 80-tallet! Hva som skjedde etter dette vites ikke, men nå har nyskjerrigheten tatt overhånd.... Er det noen vitner? Hansen var også observert på cherrox på dette tidspunktet, han må da ha sett noe! Munnen til egil er jo tyst!!!

3 comments:

dr_bab said...

Jeg har selv forsøkt å få Egil til å berette om denne hendelsen, med flere sms-tekstbeskjeder på søndag ettermiddag. Egil unnlot å svare på mine forespørsler, pratet i stedet lett og ledig om fotball og øl, som om ingenting hadde skjedd. Vet Hansen noe?

dr_bab said...

Nok et eksempel på hvordan Egil behandler denne saken. Hans kommentar omhandler noe som ligger langt fra sakens kjerne, og han etterlater oss like nyskjerrige og ikke det spor klokere.

Brage said...

Jeg har selv observert hvor effektiv Egils store og vide omfavnelse kan være, den er nesten som en krabbeteine; er man først fanget, er det ikke greit å finne veien ut igjen. Regner med at hans diffuse tilbakemeldinger betyr at han planlegger å treffe denne krabben igjen..