Fikk en melding sent i går av Hansen.
Han har tenkt å prøve kebab i Haugesund i dag.
Blir spennende om han kan bidra med en komparativ analyse i
forhold til Oslo og Trondheimskebabene.
Fra tidligere er han jo kjent for sine sammenligninger av spinn og gass.
Mer om dette senere.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
5 comments:
Får håpe han ikke søler kebabsaus på finskjorta før jobbintervjuet. Forøvrig tror jeg neppe Haugesundskebaben kan måle seg med Oslokebaben. Etter min erfaring er det bare på Østlandet de lager brukbar kebab. Kebaben i Trondheim er ihvertfall en stor vits, og koster en formue.
Da har du ikke prøvd rullekebaben ved siden av nova kino.. La belle eller hva det heter!
Er forøvrig mere fan av sterk rullekebab enn vanlig sterk kebab!
Håvard har rett, den er god. På cafe la belle lurte jeg og christian ofte til oss ofte gratis rullekebaber, som utsendte journalister fra byavisa.
Rullkebab er ikke like godt som som old-school pitakebab synes nuh jeg
La meg presisere. Når jeg snakker om kebab, mener jeg döner kebab, ikke schwarma eller shish kebab. Jeg er ellers enig i at smaken bør være sterk, gjerne med flere chillipepper på.
Post a Comment