Monday, February 04, 2008

Dobbelt jubileum

På lørdag var det 25 år siden Tekst-TV ble lansert. Dette populære mediumet har 2,4 millioner brukere hver uke, blant dem finner vi nok flere Fellesbloggere. Gratulerer med overstått!

I tillegg er dette innlegg nr 400 på Fellesbloggen, kanskje bloggmaster Bab kan publisere noen interessante statistikker over innleggene? Gratulerer til oss her også, dagen er ikke den samme uten en runde på Bloggen!

5 comments:

dr_bab said...

Jeg fikk med meg tekst-TV jubileet, det stod en god del sider om det på tekst-TV faktisk. Det moret meg å lese følgende anekdote:

" NRK Dagsnytt ringte for noen år siden politiet i Trondheim for å bli oppdatert på hvor mange som hadde omkommet i en tragisk trafikkulykke. Vent litt, sa mannen på politivakten. Så kom han tilbake på telefonen og sa: -Tekst-TV skriver to!

dr_bab said...

Når det gjelder bloggjubileet må det nok desverre utsettes noe: Det er korrekt nok registrert 400 innlegg på bloggen, men av disse er bare 390 publisert.

Forespørselen om statistikk er registrert, og vil bli publisert som et av de første innleggene på 400-tallet.

Brage said...

OK, bra at det er noen som har full oversikt her, ser frem til dagen da "Fellesbloggen - usensurert" ser dagens lys.

Thomas said...

390?! Tiden går for fort!

dr_bab said...

I dag forstod jeg lite, plutselig viste oversikten at det bare fantes 395 innlegg på totalt på bloggen. Jeg har undersøkt litt, og tror nok at det skyldes at i dag telles ikke et utkast med samme tittel som et senere publisert innlegg som et unikt innlegg. Hvorfor tellemetoden er forskjellig fra i dag til i går stiller jeg meg uforstående til.