Saturday, February 09, 2008

Styrkeprøven 2008

Er det noen som har lyst å melde seg på styrkeprøven 2008 Trondheim-Oslo her? Det er 20.-22.juni.
Selv har jeg ikke, og har aldri kjørt en "racersykkel" men det kunne vært opportunt å prøve da jeg og prof. Tronstad planlegger en lengre sykkeltur gjennom Asia hvis helsa holder.
Mer om dette her http://www.styrkeproven.no/mainmenu.asp?refnr=4

10 comments:

PRS said...

Tør professor Fjeldberg å ta revansj fra Halvmarathon i Sydney?

dr_bab said...

Det er helt for jævelig langt! De sykler jo i nesten ett døgn.

I Asia kan du bare kosesykle, man trenger for pokker ingen racersykkel.

For øvrig er dette sykkelløpet en stor kilde til irritasjon blant bilistene denne dagen, som f.eks. er på vei til Helgøyafestivalen.

Brage said...

Dette er det dummeste forslaget jeg noen sinne har hørt. Folk dauer i dette rittet, og har man ikke minst 5000 km på sykkelsetet før start (i samme år, selvfølgelig), er dere SJANSELØSE på å fullføre. Gi faen i dette og book heller inn Helgøyafestivalen, det er langt mer fornuftig bruk av tid. Dere kan jo også vurdere å sykle dit fra Egils bopæl, det tror jeg er mer enn langt nok for bavianpåkjørselsskadde hobbysyklister.

PRS said...

husk at alle skal dø. Brage: får du rabatt på racersykler?

dr_bab said...

Jeg synes Brages forslag er godt: Begynn i det små!

Brage: Husker du den sms'en du fikk fra Ole etter målgang i fjor? Var noe om at han ikke kunne stå eller sitte og hadde gått ned fem kilo?

dr_bab said...

Pål, vil du vedde en kasse deilig øl på om du fulfører eller ikke?

Brage said...

Ole Petter gikk ned 5 eller 7 kg. Han pisset i buksen 2 ganger under veis, regner med de fleste kjenner til uttrykket "to pee or to be" som mange syklister lever etter. Gnagsår her og der var også en del av belønningen, tror ikke det ble noe på dama hans på en god stund i ettertid. Men for all del, lykke til! Skal heie på dere av full hals der vi sitter rundt bålet på Helgøya, med øl, melkespann og svinekjøtt i lompe.

Thomas said...

Hoho! Det er forskjell på sport og idioti!

Toget said...

Dette var morsomt. Hvorfor i alle dager vil du utsette deg selv for noe slikt? Tipper du kan si adjø til sexlivet ditt i 3 måneder etter å ha sittet på et sykkelsete i et døgn.

dr_bab said...

Et forslag til 10-ukers opptreningsprogram finnes her