Wednesday, February 20, 2008

Politiskolen 1-7

I går fortalte Bab at han og kollegene hans (deriblant Egil) har planlagt å se alle filmene i serien om politiskolen denne lørdagen. Dette er en fantastisk idè som flere bloggmedlemmer bør etterfølge. Dessverre klarer jeg ikke huske når seansen skulle begynne og avslutte, men regner med at dr. bab vil fylle inn den nødvendige informasjon. Lykke til med den mentale helsen når dere begynner på Mission to Moscow!

7 comments:

dr_bab said...

Planen er å starte klokken 1100 med bacon og egg til "Police Academy". Så skal vi til Dalgård Stadion og se herrefotball: Astor-Byåsen 2. Dette følges opp med pølselunsj og "Their first assignement". Middag, i form av bestillingspizza, vil antagelig bli intatt under "Assignement Miami Beach". "Mission to Moscow" er etter skjema ferdig 0002, og siste buss til byen går 0004. Trolig vil man kunne høre politiskole-kjenningsmelodien nynnes i køen på brukbar kort tid etter dette.

Filmenes IMDB-rating daler jevnt fra 6.1 til 2.4, så for å veie opp har vi bestemt oss for at promillekurven skal stige tilsvarende. Til dette formålet har vi valgt kald øl.

Brage said...

Jeg husker Jones var utrolig morsom, han lurte jo alle med alle lydene sine! hahahaah! Mission to Moscow så jeg faktisk på kino, og den var faktisk pittelitt skuffende.. håper promillen er høy på dette stadiet.

dr_bab said...

Jeg tror du tar feil Brage, såvidt meg bekjent var Mission to Moscow en "direct to VHS" release?

Brage said...

Husker bestemt at jeg så den på kino i Stavanger da jeg besøkte mine besteforeldre der en gang. Kankjse de har bedre filmsmak i Stavanger enn i resten av landet..

dr_bab said...

Mulig du har rett. I følge wikipedia er filmen den eneste i serien som kom direkte på video.

Men i følge imdb var antall "admissions" i Sverige 25407. Dette betyr vel at den kom på kino i Sverige, og i såfall er det meget mulig at den kom på kino i Norge også.

Kan du huske hvor gammel du var? Oppdrag Moskva kom i 1994. Den siste før dette kom i 1989.

Brage said...

Det må jo ha vært i 94 da, kan godt stemme at jeg var fjortiss. Kikket litt på imdb, ser til min store overraskelse at selveste Saruman spillte russisk politimann i denne filmen! Snublet også innom den triste meldingen om at Tackelburry døde i 2001 (i et bryllup), der han ble beskrevet som "B-komediens svar på Rambo"

dr_bab said...

Jeg har skrevet et forslag på artikkelens diskusjonsside på wikipedia der jeg foreslår at ordlyden endres til "the only one released directly to homevideo in the US".