Saturday, April 18, 2009

BURGER

Har nå fått en burger hos Terje. Den var uten salat og løk, men likevel ganske utsøkt slik at jeg må vurdere den til terningkast 4. Skal nå på konsert og så møte Ketil, Lasse, Torje, Erik. Vi DRIKKER. Jeg synes det er fint at Svein og Edel har valgt å kalle hamsteren Iver. Dag er tilbake i Tyskland, mens Thomas2 og Magnus ikke har latt høre fra seg i dag. Kanskje har de fått seg DAMER.

8 comments:

Thomas said...

Jeg møtte Lasse rett utenfor Mono og sa at vi var på uteplassen 'Fisk og villt' (eller noe slikt). Pål var derimot iskald og svarte ikke på min høffelige SMS 'Fisk og villt'.

Det var ganske kuul musikk der, men litt trangt!

Håvard Carlsen said...

Jeg synes nesten alle uteplasser rundt youngstorget er kjempedårlig, deriblant fisk og villt og mono, spesielt mono. Et hedelig unntak er stratos..

PRS said...

I meldingen din stod det bare "Fisk og vilt". Jeg trodde du refererte til hva du spiste.
Jeg og Lasse var en tur innom Donald i går etter Mono. Var mye bedre enn i påsken. Dog Lasse var redusert da det var hans fjerde dag på by'n. Vi var også innom Luux som så fruktbart ut, men køen var for lang.

Unknown said...

Håvards uttalelser om uteplasser rundt Youngstorget kan vanskelig karakteriseres som annet enn spinnville og vanskelig å forholde seg til :) Mono er som kjent glimrende, Fisk & vilt og Internasjonalen trivelig ævv, men Fisk kan være litt trangt ja.

Stratos derimot...er stress med überkule folk. På den andre siden er det greit å få bekreftet at enkelte folk er kulere enn man selv har mulighet til å bli.

dr_bab said...

Det er et godt tips å gjøre stikk motsatt av hva Håvard anbefaler når det gjelder uteplasser.

Håvard Carlsen said...

Mono, å fyttirakkern for et sted.. Det er jo der de kule folkene går nå. Alle går med palestinaskjerf fordi det er "in", men dem aner ikke hva Palestina står for. Men er jo plassen som sådan som er elendig, folk sitter rundt noen bord og baren, ikke noe stemning liksom. Hadde jo vært greit som et vorspielsted alla mormors siden musikken der er brukbar, men folk drar jo ut der nå, fatter jeg ikke.. Men men, nok om det:-)

Brage said...

Jeg savner Nablakjelleren, tiiiiiidenes uteplass!

Unknown said...

Hmm, å hevde at Mono er et "in"-sted er sprettent, det er vel akkurat så mye in som det var for 1,2,3,4 og 5 år siden bla pga mangel på overstessa folk og jovial musikk. Det er forskjell på "in" og "bra". Stratos derimot, har du vært der? S a t a n.

Tror dette var min siste kommentar på denne tråden, for enige blir vi ikke :)