I dag var Linda på harrytur til Åre og Storlien. Hun kom hjem med en hyggelig overraskelse: "Milko Mjukost Kebab - Bredbar smältost med kebabkött". Osten er laget av Östersunds meieri og har en 'fetthalt' på 19%.
Dette er spennende nyheter. Jeg skal til Åre den 25.-27. Januar, så jeg kan kjøpe med masse kebabost (ingen orddeling) og ha med hjem. Jeg ville satt pris på om du kunne gitt tilbakemelding på smaken Bab
jeg spiste Lamb kebab i Durban i gaar. Jeg betalte 38 rand (ca 35 nkr). Jeg fikk saapass mye at halvparten maatte kastes. 4 lange kebabpoelser, salat og pommesfrites. Det var ganske sterkt, og heller ikke spesielt godt. Veldig daarlig saus og tilbehoer. Kebaben i Cape Town er heller ikek til aa skryte av. Reiser til Johannesburg i dag, og skal proeve kebaben der. Jeg har fortsatt vondt i NAKKEN. Telefonen min har faatt et spennende virus saa den ringer opp tilfeldige personer hele tiden - det blir fort dyrt i utlandet saa jeg maa ha den avslatt
Nå har jeg smakt på kebabosten. Den var absolutt god, minnet meg endel om en mexicansk tubeost jeg spiste endel av i min tid som hybelboer på Ugla. Dette skyldes nok det relativt høye innholdet av koriander i begge ostene.
Pål: I Sør-Afrika bør du ikke kaste bort tiden på Kebab. Prøv heller å spise så mye Boerewors som mulig. I tillegg er jo landet proppfult av nydelig biffmat, både fra storfe og eksotisk vilt. Springbok kan anbefales.
Takk for tipset. Du vet jeg ikke liker dyr som springer i veien. jeg saa forovrig en levende springbok i gaar, men kom ikke saa naerme at jeg kunne lage kebab av den. Kjoerte nesten over en loeve i dag med aapen jeep i Kruger. Et hvitt nesehorn var ogsaa klart til aa gaa til angrep paa bilen, men slapp unna. Egil kommer hos meg 25.-27.januar. Da skal vi teste kebaber og sjekke nattelivet i OSLO.
8 comments:
Vi vet alle at kebab smaker dritt til øl, så gunstig med en slik ost, mao å ta kebaben tidligere på dagen, med brødmaten.
Dette er spennende nyheter. Jeg skal til Åre den 25.-27. Januar, så jeg kan kjøpe med masse kebabost (ingen orddeling) og ha med hjem. Jeg ville satt pris på om du kunne gitt tilbakemelding på smaken Bab
Jeg har enda ikke smakt på osten, da jeg stort sett har levd på svenskesnop i helga. Men rapport kan ventes med det første.
jeg spiste Lamb kebab i Durban i gaar. Jeg betalte 38 rand (ca 35 nkr). Jeg fikk saapass mye at halvparten maatte kastes. 4 lange kebabpoelser, salat og pommesfrites. Det var ganske sterkt, og heller ikke spesielt godt. Veldig daarlig saus og tilbehoer. Kebaben i Cape Town er heller ikek til aa skryte av. Reiser til Johannesburg i dag, og skal proeve kebaben der.
Jeg har fortsatt vondt i NAKKEN.
Telefonen min har faatt et spennende virus saa den ringer opp tilfeldige personer hele tiden - det blir fort dyrt i utlandet saa jeg maa ha den avslatt
Nå har jeg smakt på kebabosten. Den var absolutt god, minnet meg endel om en mexicansk tubeost jeg spiste endel av i min tid som hybelboer på Ugla. Dette skyldes nok det relativt høye innholdet av koriander i begge ostene.
Pål: I Sør-Afrika bør du ikke kaste bort tiden på Kebab. Prøv heller å spise så mye Boerewors som mulig. I tillegg er jo landet proppfult av nydelig biffmat, både fra storfe og eksotisk vilt. Springbok kan anbefales.
Takk for tipset.
Du vet jeg ikke liker dyr som springer i veien. jeg saa forovrig en levende springbok i gaar, men kom ikke saa naerme at jeg kunne lage kebab av den. Kjoerte nesten over en loeve i dag med aapen jeep i Kruger. Et hvitt nesehorn var ogsaa klart til aa gaa til angrep paa bilen, men slapp unna.
Egil kommer hos meg 25.-27.januar. Da skal vi teste kebaber og sjekke nattelivet i OSLO.
27 januar må dere feire litt ekstra. Det er min fars bursdag.
Post a Comment