Friday, July 31, 2009

Gode tider for Dr Bab


Halvor er strålende fornøyd om dagen, og det har han gode grunner til. For få sekunder siden tikket følgende SMS inn på min telefon:
"Fy Faen. Pub, cricket, øl og ferdig med avhandlinga og to uker med fritid å se fram til. Nå har jeg det helt sjukt fett!"

Gratulerer med levert oppgave, nå er du snart Doktor Dr Bab!

7 comments:

Unknown said...

Hoi-oi-oi, ikke rart det vandrer en gla'Bab rundt i gatene med det utgangspunktet... Helt rått, gratulerer med levert oppgave, det har jaggu gått kjapt siden vi sist prata "live".

Jeg følger jo ikke mest med på cricket, men skal være rimelig sveiseblind her borte i London om man skal unngå at det er Ashes test matches nå, match 3 er det vel ævv.

Krana said...

Gratulerer med avleveringen av innhandlinga! En god andreplass etter Egil!

Thomas said...

Gratulerer med ferdigstillelsen av oppgaven!

Håvard Carlsen said...

Gratulerer ja..
Blir en samling med mange fulle folk imorra der vi feirer doktorgraden, Hansen sin nye hårsveis og ny leilighet for Ketil og Torgeir.

dr_bab said...

Takk for gratulasjoner. Setter pris på at Brage fikk med stor 'F' i Faen.

Jeg veit også hva jeg ønsker meg i disputasgave.

Dr. Hall said...

Hehe frekk kommentar av Krana... Men absolutt grunn til å feire, dette har Bab fortjent etter månedsvis med 12 timers-økter. Kanskje øl er en bra disputasgave?

Dr.Kvant said...

Gratulerer! For min del er det i skrivende stund cricket + øl i Dubrovnik. Nylig tatt en avkjølende svømmetur i en ellers god og varm hverdag (les 30+ - hvordan er været der i nord?:)