Monday, July 20, 2009

Vegard, 30 år


Mange husker prof Bentsen som en aktiv blogger på Kvantenytt. I dag er han 30 år. Gratulerer med dagen. Finn Kalvik har også vært plateartist i 40 år i dag, samt det er 40 år siden Buzz A. gikk på månen.

10 comments:

dr_bab said...

Gratulerer med dagen!

Hadde vært artig med en oppdatering på hva Vegard tar seg til i disse tider. Og det er vel også på tide at han tar seg en Trondheimstur.

M said...

Gratulerer med dagen!

Jeg chattet med Vegard på msn for noen mnd. siden. Av det jeg husker så jobbet han hardt innen energiforskning, knyttet opp mot vindkraft. Jeg må ta et visst forbehold om at jeg husker unøyaktig.

Prof. Bentsen said...

Takk for gratulasjoner! Driver med FEM beregninger i et konsulentfirma (Validus Engineering). Akkurat nå for tiden innebærer det styrkeberegninger av konstruksjonselementene som skal stå på toppen av et vindmølletårn.
Boltforbindelser sveiser etc. Tidligere har vi gjort beregninger på en ny type seismikk kabel (trykkfeltet inni kabelen sfa. materialer og geometri etc.) Ganske variert med andre ord, noe som passer meg godt. Fikk GPS i bursdagsgave, så det er ikke umulig at jeg finner veien til Trondheim...

Toget said...

Du må komme til Trondheim og Oslo, dermed basta! Gratulerer med dagen, håper den blir heidundrende.

Forresten, jeg liker bildet som ble gravd frem her. Temmelig tøft.

PRS said...

Godt å se deg på bloggen Bentsen.
Bildet er fra en fest hos Jon Michael høsten 2004. Etterpå var vi på Jesper og drakk MER.

Krana said...

Gratulerer med dagen VB! Interessante greier du driver med. Du må komme til Oslo og teste kebaben her.

Dr. Hall said...

Det må jeg si var spennende saker Vegard! Også interessant å se hvor kjapp du var med å kommentere innlegget, det viser at du fortsatt leser fellesbloggen med interesse. Du bør blogge mer om livet på Rognan

Håvard Carlsen said...

Jeg foeyer meg til gratulantene og stoetter ogsaa forslaget om Trondheimstur!

dr_bab said...

Dersom ingeting annet konkret er planlagt kan det jo nevnes at Egil og Stian vurderer å gjenta suksessen fra i fjor og arrangere en ny kjellerfest i Oktober en gang.

I tillegg til at han fungerte som en dyktig kvantenyttskribent, vil nok mange også huske Vegard som en ivrig bidragsyter på kjellerfestene rundt årtusenskiftet.

Thomas said...

Gratulerer! Ikke glem at dette er en høytidelig flaggdag da selveste kronprins Haakon fyller 36 år! Og det var også tilfeldigvis på dagen 31 år siden et visst tvillingpar ble født! =)