Friday, July 24, 2009

Kebabtest med prof. S.

I går viste prof. S meg kebaben på Mediterranean(håper virkelig jeg husker navnet rett) i Torggata. vi bestilte hver vår Lam Shawarma og den må sies å være blandt de aller beste jeg har smakt. Eneste man kan utsette på opplevelsen er griseriet man må gjennom for å få spist den siste lille biten.

6 comments:

dr_bab said...

Jeg tror jeg har spist der etter konserter på Sentrum Scene. Er det der man kan velge mellom lam, kylling eller begge deler i shwarmaen sin?

Toget said...

Det stemmer nok, bab. Forresten, hadde du giddet å redigert bort etternavnet til en blogger i overskriften og heller brukt brukernavnet. Jeg får det rett og slett ikke til:(

PRS said...

Det er et ganske skittent og lite lokale langt nede i torggata.
Det er sikkert 15 forskjellige steder i torggt og de fleste serverer både lam og kylling shawarma, så det blir litt upresist. Det ligger i torggt 34:
http://maps.google.com/
Nesten nede ved hausmannsgt.

Står litt om stedet her:

http://oslopuls.aftenposten.no/?service=redirect&sourceid=1338421


Forøvrig så vi cliffhanger og iron man sammen med Krana. Ganske moderne begge filmer begge to.

Toget said...

ikke bry deg om den forrige kommentaren min, bab. Jeg fikset det ved å lukke nettleseren og åpne ny. Snedige saker.

Krana said...

La meg nevne at Prof.S i flere år har insistert på at Milano(også i torggt) er den beste, mens jeg alltid har promotert Mediterranean. Det var først da Hansen kom til Oslo at Prof.S prøvde Mediterraneans lam shawarma og ble forbauset over hvor bra den var. Han mener fortsatt at det er litt for lite saus i forhold til Milano. Sist jeg spiste på Mediterranean var det så mye saus at det eksploderte over skjorta mi. Indirekte førte dette til at jeg vasket bank-kortet mitt som nå har problemer med de fleste betalings-terminaler, som igjen skaper lange køer og irriterte folk. For mye saus er altså ikke bra for samfunnet, og det vet de som regel på Mediterranean.

Thomas said...

Sonny's er best, ingen protest!