Wednesday, July 01, 2009

Bursdags-Bab

I dag har vår alles kjære Bab bursdag! Gratulerer!! Håper du har tid til å ta deg en lunken pils eller to i sommersola til tross for at du er i innspurten av PhD-graden:)

8 comments:

Dr. Hall said...

Gratulerer med dagen!!! Jeg skal spandere en øl ved neste korsvei

Krana said...

Gratulerer!

Unknown said...

Helt rått, merker at du har fin flyt og tar et år av gangen. Gratulerer, gratulerer!

Brage said...

Gratulerer!!!!

PRS said...

du skal få en nøgne ø av meg når du kommer over oslo. Gratis

dr_bab said...

Takk alle sammen. Jeg hadde en fin bursdag med bare 10-timers arbeidsdag. Min kontorkamerat hadde også bakt eplemuffins til meg som vi spiste i en kaffepause på taket.

I går kveld var jeg ute med kvinnen i mitt liv, vi spiste tre-retters med hummersuppe, kalvefilet+oksehaleterin og rabarbrafylt sjokolademousse med bringebærsorbet.

Det som irriterer er at sånne litt fine restauranter har 600 forskjellige vinflasker, men ølutvalget deres består i Guinness, Bayer og Corona i tillegg til Dahls. Jeg ser fram til den dagen jeg kan be om et ølkart på en finere restaurant og også be kelneren anbefale en flaske øl til den retten jeg har bestilt.

PRS said...

kanskje du må innse at det blir din jobb å starte en slik restaurant. Du har fått svært sofistikerte alkoholvaner. Husker når vi bare hadde et mål med alkoholen, at den var billig og skulle bli full, d var tider.

Thomas said...

Grattis!!