Monday, July 13, 2009

Kjendisobservasjon

I helga var jeg i Molde. Da jeg rusla langs hovedgata der så jeg selveste Kjell Magne Bondevik. Han sto og passierte med en jordbærselger på torget mens han smilte og lo. Han var ikledd dressjakke og fin bukse og hadde en overraskende stor kulemage. Mon tro om han skulle på Molde-Brann på søndag.

7 comments:

PRS said...

Når jeg leste overskriften regnet jeg med at det handlet om Iver. Må si jeg ble skuffet når det var en politiker.

dr_bab said...

Iver kan vel (desverre) ikke klassifiseres som en kjendis. Jeg synes valget av overskrift var godt. Hadde det vært snakk om Iver burde dette vært gjort klart utenfor enhver tvil ved å gjøre bruk av Iver-navnet i overskriftent.

Forøvrig er det kanskje ikke overraskende at KMB er i Molde i sommerferien. Det er mer oppsiktsvekkende at Svein befant seg der.

Hva gjorde Svein der? Hva kjøpte han på torget? Hva var han ikledd?

Dr. Hall said...

Jo, nå skal du høre Bab (dristig bruk av italic forresten): Jeg var i Molde fordi faren min er derfra og han var i Molde. Jeg bodde i huset til tanta mi. Forøvrig kjøpte jeg jordbær og brus i storgata. På søndag dro jeg på havet til en liten øy 30 minutter fra kysten. Jeg spiste også den lokale spesialiteten "fiskeball"

dr_bab said...

Du er altså av Moldeblod, det må jeg si.

Fører dette til krangler i familien når Molde og Rbk spiller mot hverandre i fotball, som på 16.mai og nå snart i cupen?

PRS said...

Fiskeball er et moderne navn.

På Gol pleier man å si haraball når det er en skikkelig fest, som har ingenting med matretten hareballer å gjøre:


haraball
haraball av hare og II ball slang: livlig, løssluppen fest

"Der var'e skikkeli' haraball! (fest, liv)"
"de blei jo haraball utover kvell'n da - mye drekking å sånn"

Dr. Hall said...

Det er riktig at jeg på farssida har slekt fra Molde, selv om dem naturlig nok har flytta derfra alle som en. Som Moldensere flest holder dem med MfK i tippeligaen, men det er ingen som er så engasjerte at det blir krangler. Men nabodama der jeg bodde sa jeg skulle få juling om jeg ikke holdte med MfK.

BTW: Fiskeball er ikke utpreget godt

PRS said...

nabodama vet ikke at du kjenner striking viking. Eller selveste alfamann!