Saturday, October 10, 2009

Bloggetrøbbel for Toget?

Har Toget bloggetrøbbel? Når jeg gikk inn i listen over innlegg, ser jeg at den siste uken har Toget begynt å skrive flere blogginnlegg, men ingen av disse er publisert. Vi kan bare undre oss over hva slags gullkorn vi har gått glipp av når vi ser overskrifter som:

    -Røykeslutt for toget
    -Røykeslutt for Toget
    -Vannpipekos
    -Fingermat, Jethro Tull, vannpipe og god drikke.
    -Prodigy i Oslo og vannpipe

3 comments:

Toget said...

Det medfører riktighet at jeg begynte å skrive alle disse innleggene, men pga. variabel kvalitet valgte jeg å ikke publisere noen av de. Jeg vil nødig forpeste bloggen med dårlig språk og stil. For å oppsummere noen av hendelsene jeg skulle blogge om:

1. Jeg har sluttet å røyke. Ingen tror jeg kommer til å klare det, men etter at jeg nærmest hostet opp en halv lunge siste dagen i Dublin, vil jeg si at motivasjonen er høy.

2. Etter en SMS fra bab angående Jethro Tull og tedrikking bestemte jeg meg for å ta en kveld med nevnte band og drikke. I tillegg handlet jeg inn en vannpipe for å sette prikken over i-en. Denne kombinasjonen anbefales på det sterkeste.

3. Prodigy skal spille i hovedstaden i november. Siden jeg liker retroting er dette en begivenhet jeg skal få med meg.

dr_bab said...

Te og Jethro Tull er helt rått. Helst på vinyl. Jeg har noen få ganger vært så heldig at jeg har kombinert te, vannpipe og Jethro Tull, og kan skrive under på at det er superoptimalt hva nytelse angår. Disse gangene har jeg dog bare hatt en laptop som lydkilde. Dersom det var vinyl ville jeg antagelig plutselig våknet og funnet ut at jeg var i himmelen.

PRS said...

la meg si at jeg er på vorspiel med toget i dette øyeblikket hos thomas 2.
Han liker whisky.
Thomas 2 drikker ØL.
jeg drikker vodka og PEPSI MAX.
Klokken er ikke mer enn 11 sier thomas 2.
dette innlegget har ingen verdi sier toget, men jeg tror det kan bety død eller liv for noen.
han er veldig glad i whisky. han skal spille håndballkamp for vålerenga i morgen tidlig, det kan bli skjebnesvangert og JÆVLIG. men han har ikke røyket i hele kveld. dette kan bli bra.
HALVOR: vi skal alle dra på EXIT festivalen i SERBIA i juli neste år. festivalen skal være god. det er noen her som kjenner til FESTIVALEN.la oss nå møte tronstad og co