Monday, October 26, 2009

Mer syt!

Jeg tråkket for første gang i mitt liv over på innebandytreninga i dag. Jeg tråkket skjevt på en skaftet til kølle på gulvet. Det er ikke så ille hovent men informerte kilder mener at 2. og 3. dag er verst. Så nå sitter jeg her i stua og whiner.. hvis jeg ikke hinker rundt. :/

10 comments:

dr_bab said...

Jeg hadde også en ulykke i går. På vei hjem fra jobb greide jeg å filtre beina inn i en sånn plastreim som ofte finnes rundt papp- og treesker, heftet sammen med lim. Med begge beina godt festa inne i denne løkka hadde jeg ikke særlig annet valg enn å deise i bakken som en annen stokk. Heldigvis hadde jeg på vanter, så jeg fikk ikke skrubbsår på håndflatene. I kullseilingen hørte jeg et dunk fra laptopen i sekken, så jeg var litt engstelig for at den hadde blitt mosa, men heldigvis funka den bra.

Dr. Hall said...

Jeg vil også dele min ulykke med dere. På søndag skulle jeg lage ostesmørbrød, men ostehøvelen var i oppvaskmaskina. Jeg bestemte meg for å bruke en skarp kniv for å skjære opp osten i stedet. Jeg spikka i mot hånda mi, og vips så satt kniven langt inn i fingeren. Jeg blødde som en gris og har nå et stort plaster på fingeren

Krana said...

Jeg er også skada - har fått et rift i et ringbånd i "rekke-finger"-fingern. Prøver eksperimentell kulde-terapi for å fixe det.

PRS said...

jeg er også skada: i hodet.

Dr. Hall said...

Krana: Hva er et ringbånd?

Krana said...

Dr.Hall: du ba om det: http://img.medscape.com/pi/emed/ckb/orthopedic_surgery/1230552-1245758-2149.jpg

Brage said...

Jeg snublet da jeg gikk på rulleski forleden dag, og fikk hull i skibuksen min. Størst skade fikk derimot min rimelig nye trenings GPS, som ble skikkelig skrapet opp. Bittert.

Thomas said...

La oss starte en støttegruppe og sitte i ring og grine

dr_bab said...

Egentlig burde vi søke uføretrygd hele gjengen, sånn som omtrent hele landet gjør.

Unknown said...

Æsj, nå har jeg ikke vært her inne på noen dager, kanskje ingen leser dette...men likevel: Jeg syntes det var gøy at man kan snuble på rulleski.