Monday, October 19, 2009

Sveins hjemkomst

Lurer på når Svein kommer tilbake fra bryllupsreisen. Er det kanskje i dag? Lurer også på om han har hatt det fint, hva han har gjort, og om det har regnet veldig mye.

4 comments:

dr_bab said...

Jeg tror det var snakk om to uker eller noe slikt. Kanskje det er et ok tips å tippe i dag.

Når han kommer hjem vil han nok finne en lapp fra TV-aksjonen på døra si.

Brage said...

Jeg gikk med bøsse i går, gikk tom for lapper i den nest siste oppgangen. Ca 60% av mine besøk var resultatløse da ingen åpnet, mens hele 99% av de jeg fikk kontakt med donerte penger til det gode formål.

dr_bab said...

Jeg gikk også med bøsse, og kan rapportere om lignende resultat. Det var mange som ikke var hjemme, jeg gikk også tom for lapper. Og alle untatt èn fyr gav penger.

Jeg husker jeg gikk med bøsse en gang på midten/slutten av nittitallet. Jeg var ganske rampete på denne tiden, så når en fyr hadde satt en lapp på døra si: "Bøssebærere til TV-aksjonen uønsket", åpnet jeg sikringsskapet hans og skrudde av strømmen.

Dr. Hall said...

Naa sitter jeg paa en internett-kafe paa flyplassen i KL. Jeg kommer hjem onsdag norsk tid. Det har nesten ikke regnet, men naar det har regnet har det virkelig styrtet ned. Jeg vil nok skrive et mer interessant blogginnlegg naar jeg er hjemme. Som en smakebit kan jeg nevne at jeg har sett verdens stoerste blomst