Wednesday, October 21, 2009

Skjenkebevilling

I dagens Adressa kom jeg over en veldig trist nyhet. Three lions er inndratt skjenkebevilling i 3 uker for å ha servert en åpenbart beruset person. Blir bare spekulasjoner om hvem denne personen er, men jeg har et par gode forslag for å si det sånn..
Heldigvis drar jeg ut på havet imorra men om 2uker blir jeg berørt av denne forferdelige nyheten! :-(

7 comments:

Dr. Hall said...

Huff dette var dumt... Men det skal sies at dem ikke er så nøye på å servere overstadig berusede personer. Har selv fått øl ganske nylig på et stadie da jeg burde vært kasta på glattcelle

PRS said...

Er det besøket på three lions under utdrikningslaget ditt du refererer til Dr Hallsteinsen? :D

Krana said...

Tok Hallsteinsen en doktorgrad i Malaysia ?

dr_bab said...

Det blir vel neppe satt igang med en gang? Jeg leste nettopp i adressa om endel steder som hadde fått indratt skjenkebevillingen, men etter to år måtte de få den tilbake uten å ha stengt kranenene en eneste dag, fordi kommunen somla med saksbehandlingen. Siden det blei endel oppstyr sist, regner jeg med at de kommer til å gjøre alt for at det ikke går slik denne gangen, men det er tydelig en viss papirmølle som man må igjennom fra man "mister" skjenkebevillingen og til man "mister" den.

dr_bab said...

Forøvrig er jeg veldig for dette sånn reint politisk sett. Synd med three lions siden det er et trivelig sted, men jeg synes fokuset i alkoholbegrensingen mye heller burde gått på å nekte overstadig berusede personer, isteden for å bruke kunstige klokkeslett for butikk og pubsalg.

Unknown said...

Når den forpulte ballen går i mål via en jævla badaball må det være lov å ta seg et par øl. Tipper det enten var en Liverpool- eller Sunderland supporter, i hver sin ende av humørskalaen :)

Thomas said...

Hahhahaha, det var meg! Jeg var undercover som beruset.