Wednesday, October 21, 2009

Ketil kan flotte seg mest.


Skattelistene er her.
Ketil er lønnsvinner i bloggåret som gikk mens Toget ligger på 0 i inntekt, noe som er litt mistenkelig. Sjansene er store for at han har skitne pokerpenger under puta.(KILDE: TV2.NO)

8 comments:

Thomas said...

Fin liten skibakke det;)

dr_bab said...

Funny at Egil står med høyere inntekt enn meg i 2008 når jeg hadde høyere lønnstrinn enn ham stort sett hele året. Dette er et eksempel på spriket mellom skattbar inntekt og reell inntekt.

Toget said...

Hohohoho, jeg er et svin:) Faktisk er ikke likningen min klar enda da den er inne til klage, så de har tydeligvis bare brukt den fra i fjor. Håper virkelig den blir stående slik som dette, det hadde vært strålende. Dessverre tviler jeg på det, uten at inntekten min kommer til å imponere noen:)

Uansett, jeg lurer fælt på om dette egentlig er en ting vi burde putte på bloggen. Selv er jeg en stor motstander av denne typen sosialpornografi og driter mildt sagt hardt i hva dere tjener. For å si det pent.

Kan hende det er jeg som er rar og at dette har stor interesse for dere andre.

Thomas said...

Enig! Vi to i bånn misliker å bli hengt ut på denne måten! ;)

Unknown said...

Optimalt å pimpe opp grafen med herlig frekk og overraskende 3D-effekt. Prof. S er plotingens svar på Xzibit.

PRS said...

nye excel har så mange fancy plot selv om d er ganske udugelig ellers. Hadde ik etternavnet ditt Anders,så du unnslapp. Det er også for mange torgeir hansen i dette landet.

Krana said...

Her er det så store forskjeller at det burde plottes logaritmisk.

Thomas said...

Og hvor er gjennomsnittet og standardavviket?! Selv med moderne grafikk må ikke slike størrelse forbigås!!!!